SC LEMETA COMEXIM SRL este o societate care este pe piata mureseana de peste 30 de ani, ca si o afacere in familie, din generatie in generatie. Inca de la inceputuri, s-a ocupat cu construirea monumetelor funerale mai ales din stanca si turnate din mozaic. In momentul de fata societatea si-a extins activitatea pe mai multe domnenii, insa totusi construirea si executarea monumentelor funerale fiind principala activitate. Monumentele sunt asamblate la fata locului sau sunt prefabricate la cerea clientului, fiind din mozaic, granit sau marmura (mai multe culori).

Comercializam o gama diversificata de produse funerare din mozaic, granit si marmura: monumente, cruci, rame si cripte (cavouri), statuete. De asemenea puteti sa gasiti la noi: accesorii pentru decorarea mormintelor, lumanri, candele, flori naturale si flori artificiale, pamant pentru flori, ustentsile pentru flori si pamant, coroane artificiale de mai multe marimi si culori, ghiveci, poze din ceramica, litere si alte accesorii din bronz.

Serviciile oferite de LEMETA COMEXIM: ingrijirea mormintelor, decorarea mormintelor pentru parastas, ziua mortii sau alte zi de sarbatoare (mai multe detalii la sectiunea SERVICII), cioplire sau gravare a numelor, datelor si a pozelor,

Pentru toate lucrariile si serviciile executate de LEMETA COMEXIM, expertii nostrii va ofera consultanta, sfaturi sau raspund la orice intrebare ati avea. Pentru contact va rugam accesati sectiunea CONTACT.

Calitatea lucrarilor executate de catre LEMETA COMEXIM pot fi observate si prin ani. Mai jos puteti vedea lucrari executata in anii 1997-2002.

Telefon: 

0040 740 680 329 

 (+4) 0744 224 201

E-mail: office@lemeta.ro

Magazinul este situat langa atelier pe str. Sfantul Ioan nr. 12, Targu Mures.