Compozitia lucrarilor: Monumente Funerare din Granit, Marmura si Mozaic.

Structura lucrarilor efectuate pe morminte pot fi compuse din mai multe parti. Se pot alege structuri cu capac sau fara capac, sau cu inaltator sau fara inaltator, cu monument funerar sau fara.

STRUCTURA CADRU/RAMA FARA CAPAC:

poate fi executat din granit ( se pot alege dintre mai multe culori) sau mozaic. Structura este zidita pe un fundament din beton, avand un trotuar tot din beton. La cererea clientului troutuarul poate fi placat cu granit. Peste trotuar se aseaza un cadru/rama din granit (se pot alege dintre mai multe culori) sau mozaic. Interiorul cadrului poate fi umplut cu pamant si pot fi plantate flori.

Daca clientul nu doreste ca flori sa fie plantate, atunci se poate planta iarba verde, sau se poate aseza iarba artificiala cu pietricele albe (mozaic) sau se poate aseza simplu pietricele albe (mozaic). LEMETA COMEXIM ofera clientilor serviciul de aranjat morminte, totul desfasurandu-se intr-un mod profesionist.

Peste  cadru se aseaza un postament din granit sau mozaic, doar la cererea clientului. Pe acest postament se poate grava, sabla diferite inscriptii, mesaje, epitafe si aforisme. Pe postament se aseaza monumente funerare si vazele, care pot fi din granit sau mozaic. La cererea clientului se poate monta si un accesoriu: cruce de tip ortodox sau catolic, tot din granit sau mozaic avand o inaltime de 120 cm.

Pe monumentul din granit se poate aseza si o cruce sau floare din bronz, si in acelasi timp se poate grava, inscriptiona sau ciopli: numele persoane lor decedate, flori, diferite epitafe sau mesaje, cruci, diferite poze, sau chiar si poza celor dragi decedate. In monumentul din mozaic se aseaza o placa standard de 40×40 cm, care poate sa fie din granit negru sau marmura alba, peste care se pot inscriptiona dupa preferinta clientului. Pe fiecare monument pot fi asezate pozele celor dragi in ceramica.

Pe langa monument se pot aseza si vaze, felinare care pot fi de diferite marimi si culori, si material.

STRUCTURA CADRU/RAMA CU CAPAC:

poate fi din montat din granit sau din mozaic, pe langa structura simpla se adauga un capac din granit sau mozaic. Capacele pot fi din 2 sau 3 bucati, sau pot fi dintr-o bucata (cel din granit). Capacele pot fi asezate pe rame /cadre simple sau pe cripte /cavouri. Cele asezate pe cavouri /cripte trebuie sa fie neaparat lipite. Cele asezate pe rame / cadre simple pot fi cu mai mult design, avand si un spatiu intre ele, pentru a planta flori de exemplu. Pe aceste capace se pot aseza mai multe accesorii: felinarii, lumanari, candele, cruci, vaze, carti din granit, flori naturale sau artificiale, coroane artificiale, cruci din flori artificiale.

STRUCTURA CADRU/RAMA CU CAPAC SI INALTATOR: 

inaltatorul se adauga doar in cazul cadrelor / ramelor din granit.

Pentru a avea o viziune mai clara asupra lucrarilor executate, mai jos puteti sa vizualizati o schita despre lucrari.

Accesand paginile de mai jos, puteti sa vizionati o parte din lucrarile executate de catre Lemeta Comexim. Mentionam faptul ca, la comanda putem sa executam mai multe modele si tipuri de momumente, rame, cripte/cavouri sau alte lucrari Preturile lucrarilor difera de la lucrare la lucrare, de la marimile comandate. Plata lucrariilor se poate achita si in 10 rate, fara vreun comision adaugat.

Pentru a cere o oferta de pret va rugam sa accesati pagina de CONTACTE.

Monumente si lucrari din marmura si granit. Placaje.

 

.

 

Monumente si lucrari din mozaic.

 

 

Telefon: 

0040 740 680 329

(+4) 0744 224 201

E-mail: office@lemeta.ro