Structura lucrarilor executate din granit:

STRUCTURA CADRU/RAMA FARA CAPAC poate fi executat din granit (se pot alege dintre mai multe culori). Structura din granit este zidit pe un fundament din beton, avand un trotuar tot din beton. La cererea clientului trotuarul poate fi placat cu granit. Peste trotuar se aseaza un cadru din granit (se pot alege dintre mai multe culori). Interiorul cadrului poate fi umplut cu pamant si pot fi plantate flori.O alta optiune reprezinta iarba sau iarba artificiala cu pietricele albe (mozaic), sau se poate aseza doar pietricele albe (mozaic). LEMETA COMEXIM ofera clientilor serviciul de aranjat morminte, totul desfasurandu-se intr-un mod profesionist. 

Peste  cadru se aseaza un postament din granit. Pe acest postament se poate grava, sabla diferite inscriptii, mesaje, epitafe si aforisme. Pe postament se aseaza monumentul si vazele. La cererea clientului se poate monta si un accesoriu: cruce de tip ortodox sau catolic, tot din granit avand o inaltime de 120 cm. Pe monumentul din granit se poate aseza si o cruce sau floare din bronz, si in acelasi timp se poate grava, inscriptiona sau ciopli: numele persoane lor decedate, flori, diferite epitafe sau mesaje, cruci, diferite poze, sau chiar si poza celor dragi decedate. Pe fiecare monument pot fi asezate pozele celor dragi in ceramica.

Pe langa monument se pot aseza si vaze, felinare care pot fi de diferite marimi si culori, si material.

STRUCTURA CADRU/RAMA CU CAPAC poate fi din montat din granit , pe langa structura simpla se adauga un capac din granit . Capacele pot fi din 2 sau 3 bucati, sau poate fi dintr-o bucata. Capacele pot fi asezate pe rame /cadre simple sau pe cripte /cavouri. Cele asezate pe cavouri /cripte trebuie sa fie neaparat lipite. Cele asezate pe rame / cadre simple pot fi cu mai mult design, avand si un spatiu intre ele, pentru a planta flori de exemplu. Pe aceste capace se pot aseza mai multe accesorii: felinarii, lumanari, candele, cruci, vaze, carti din granit, flori naturale sau artificiale, coroane artificiale, cruci din flori artificiale.

STRUCTURA CADRU/RAMA CU CAPAC SI INALTATOR: inaltatorul se adauga doar in cazul cadrelor / ramelor din granit.

Pentru a avea o viziune mai clara asupra lucrarilor executate, mai jos puteti sa vizualizati o schita despre lucrari.

Lucrarile din poze sunt doar cateva exemple executate de catre Lemeta Comexim. Mentionam faptul ca, la comanda putem sa executam mai multe modele si tipuri de monumente, rame, cripte/cavouri sau alte lucrari. Preturile lucrarilor difera de la lucrare la lucrare, de la marimile comandate. Pentru a cere o oferta de pret va rugam sa accesati pagina de CONTACTE.

Pentru mai multe detalii si oferte va rugam sa ne CONTACTATI.

Telefon: 

0040 740 680 329

(+4) 0744 224 201

E-mail: office@lemeta.ro