Structura lucrarilor efectuate pe morminte pot fi compuse din mai multe parti. Se pot alege structuri cu capac sau fara capac.

STRUCTURA CADRU/RAMA FARA CAPAC poate fi executat din mozaic. Structura este zidita pe un fundament din beton, avand un trotuar tot din beton. La cererea clientului troutuarul poate fi placatcu granit. Peste trotuar se aseata un cadru/rama mozaic. Interiorul cadrului poate fi umplut cu pamant si pot fi plantate flori. Daca clientul nu doreste ca flori sa fie plantate, atunci se poate planta iarba verde, sua se poate aseza iarba artificiala cu pietricele albe (mozaic) sau se poate aseza simplu pietricele albe (mozaic). LEMETA COMEXIM ofera clientilor serviciul de aranjat morminte, totul desfasurandu-se intr-un mod profesionist.

Peste  cadru se aseaza un postament din granit sau mozaic, doar la cererea clientului. Pe acest postament se poate grava, sabla diferite inscriptii, mesaje, epitafe si aforisme. Pe postament se aseaza monumentul si vazele, care pot fi din granit saumozaic. La cererea clientului se poate monta si un accesoriu: cruce de tip ortodox sau catolic, tot din granit sau mozaic avand o inaltime de 120 cm. Pe monumentul din granit se poate aseza si o cruce sau floare din bronz, si in acelasi timp se poate grava, inscriptiona sau ciopli: numele persoane lor decedate, flori, diferite epitafe sau mesaje, cruci, diferite poze, sau chiar si poza celor dragi decedate. In monumentul din mozaic se aseaza o placa standard de 40×40 cm, care poate sa fie din granit negru sau marmura alba, peste care se pot inscriptiona dupa preferinta clientului. Pe fiecare monument pot fi asezate pozele celor dragi in ceramica.

Pe langa monument se pot aseza si vaze, felinare care pot fi de diferite marimi si culori, si material.

STRUCTURA CADRU/RAMA CU CAPAC poate fi din montat din mozaic, pe langa structura simpla se adauga un capac din mozaic. Capacele pot fi din 2 sau 3 bucati. Capacele pot fi asezate pe rame /cadre simple sau pe cripte /cavouri. Cele asezate pe cavouri /cripte trebuie sa fie neaparat lipite. Pe aceste capace se pot aseza mai multe accesorii: felinarii, lumanari, candele, cruci, vaze, carti din granit, flori naturale sau artificiale, coroane artificiale, cruci din flori artificiale.

Pentru a avea o viziune mai clara asupra lucrarilor executate, mai jos puteti sa vizualizati o schita despre lucrari.

Lucrarile din poze sunt doar cateva executate de catre Lemeta Comexim. Mentionam faptul ca, la comanda putem sa executam mai multe modele si tipuri de momumente, rame, cripte/cavouri sau alte lucrari. Preturile lucrarilor difera de la lucrare la lucrare, de la marimile comandate. Pentru a cere o oferta de pret va rugam sa accesati pagina de CONTACTE.

Telefon:

0040 740 680 329

(+4) 0744 224 201

E-mail: office@lemeta.ro