NOU!

Lemeta Comexim si-a extins serviciile oferite clientiilor pe partea de aranjamente de morminte. Nu numai de ziua mortii, de iluminate oferim acest serviciu, ci si in fiecare zi a anului.

Ce tip de serviciu este inclus?

– Ingrijire de morminte: curatarea mormintelor in imprejur si chiar si mormantul, curatarea monumentelor, reinnoirea inscriptiilor, pregatirea mormintelor pentru iarna.

– Reinnoria mormintelor in cazul unor crapaturi, spargeri, sau orice daune, chiar placarea lor cu placi din granit existente pe stoc.

– Inlocuirea vazelor, a monumentelor, sau placilor. Modele se pot alege din gama de vaze si monumente expuse pe site.

– Ingrijire flori, plantari flori, udat flori, asezarea a buchetelor sau a ghivecelor de flori, aranjarea tufisurilor.Florile se pot alege din gama expusa pe site.

– Asezarea coroanelor din flori artificiale sau naturale. Coroanele se pot alege dintre gama expusa pe site.

– Asezarea candelelor sau lumanarilor. Lumanarile si candele se pot alege din gama expusa pe site.

– Plata taxei anuale in cimitire.

De aceste servicii pot beneficia clienti saptamanal, lunar, din 3 in 3 luni, din 6 in 6 luni, in fiecare an la o data stabilita, in zile de sarbatori  (Paste, Rusalii, Craciun, sau in orice alta zi).

 

Cum se pot accesa aceste servicii?

Puteti sa ne contactati la pagina de CONTACT, lasandu-va datele Dumneavoastra si in mesaj specificand care sunt serviciile dorite si in ce cimitir este amplasat mormantul.

In 24 de ore un consultant de la Lemeta Comexim va contacteaza telefonic pentru confirmarea comenzii si a serviciilor. Se complecteaza de catre client o foaie de comanda.

Suma de plata se stabileste in functie de serviciile oferite, care poate fi achitat la sediul sau atelierul firmei, sau se poate plati prin transfer bancar sau depunere bancara. Toate datele vor fi transfera prin e-mail catre Dumneavoastra.

Dupa executarea lucrarilor, clientul poate sa preia lucrarea personal sau serviciile oferite sun fotografiate si trimise prin e-mail catre client, impreuna cu restul documentelor (in cazul in care exista).
Pentru orice intrebare va rugam sa ne CONTACTATI.

Telefon:  (+4) 0744 224 201

E-mail: office@lemeta.ro